Terugblik wijkfeest 2014

 

Wat is 21 juni een mooie dag voor een wijkfeest ! Op deze langste dag van het jaar waren de weergoden ons gunstig gezind.

De dag startte met de traditionele optocht onder aanvoering van een echte drumband. Je wist direct waar je zijn moest, op het Hooiland, waar de koffie met wat lekkers klaarstond.

Het min of meer gebruikelijke programma volgde.

De kinderspelen werden druk bezocht. Er was zelfs een poffertjeskraam. De poffertjes vonden gretig aftrek (en niet alleen bij de kinderen).

Jeu de boules, de volleybalfinale, altijd drukbezochte programma onderdelen.

De zon ging steeds uitbundiger schijnen.

Tijd voor happy hour !

Onder het genot van een drankje werden de prijzen uitgereikt. Ik wist niet dat er in ieder cluster wel een schilder à la Van Gogh of Vermeer woont.

De happy hour ging naadloos over in de BBQ. Dit jaar in ere hersteld door de organisatoren en het was een groot succes !! Een aantal bewoners wierpen zich op als ‘meester BBQ-ers’. De patatkraam deed zeer goede zaken. Lekker zo’n frietje met mayo, dat mag wel op een feestdag !

Als klapstuk ’s avonds de band. Al die Nederlandse topsongs, we kregen er maar niet genoeg van en veelvuldig gingen de voetjes van de vloer.

Kortom, een zeer geslaagd feest, waarvoor hulde en dank aan het organisatieteam !

Jammer dat aan het eind de ketel niet overgedragen kon worden.

De ophoging gaat na de zomer dan eindelijk van start en het is nog niet duidelijk welk cluster volgend jaar zomer open ligt. Is dit de Oever? Dan zou mogelijk de Rietkraag de organisatie over kunnen nemen? Kortom, de nodige onduidelijkheid. Daarom wordt in de maand september gekeken wie het volgende wijkfeest gaat organiseren.

Het zal nog een klus worden dit mooie feest te evenaren.

Kaag / Hooiland, nogmaals bedankt !!

 

Nieuwsgierig naar foto's? Kijk op het forum.

wijkfeest 2014 fotoalbum

Het was een prachtig wijkfeest 21 juni van Kaag en Hooiland.

Kijk terug via een uitgebreid fotoalbum !

Het album vindt u op het forum, log in en kijk bij 'het forum' naar  'wijkactiviteiten'.

het jaarlijkse wijkfeest

Het jaarlijkse wijkfeest


Eenmaal per jaar ontmoeten alle bewoners van de wijk elkaar op het Zomerfeest. Het feest is in de loop der jaren van een vriendschappelijk volleybaltoernooi uitgegroeid tot een groots gebeuren, waarbij een hele dag lang voor jong en oud activiteiten worden georganiseerd. Een dag die wordt afgesloten met een gemeenschappelijk eet-, dans en muziekfestijn.

Lees meer...

kethel 03.jpg
Copyright © 2019 Bewonersvereniging Kethel-Oost. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.