AED in Kethel Oost

Veiligheid in de wijk.

Op initiatief van een wijkbewoner, mevr. Fleur van der Polder, heeft Kethel Oost een gemeentelijke subsidie gekregen om twee AED's in de wijk aan te schaffen. In 2012 is op de Bosrand 23 en Kaag 21 een AED geplaatst. De AED's zijn eigendom van de bewonersvereniging, de kosten van onderhoud wordt door de bewonersvereniging betaald. Onder 'Kethel Oost' en 'AED' vindt u meer informatie.

Lees meer...

Adressen Reanimisten

Kethel Oost kent in iedere straat 1 of meerdere reanimisten. Hier volgt een lijst van adressen van reanimisten die bij het bestuur bekend zijn. Het bestuur verzoekt u mutaties door te geven. Stuur hiertoe svp onder 'contact' een contactformulier aan de voorzitter.

 

BOSRAND              23, 29, 38

KAAG                    15, 21

KOEKOEKSLAAN     27

LAAGLAND             3, 7, 19, 37, 45, 53
RIETKRAAG           22, 25, 43, 59
OEVER                  1, 5, 37, 43
WEIDE                  14, 15, 19, 21

cursussen reanimisten

De bewonersvereniging bevordert het aantal reanimisten in onze wijk. De Stichting Reanimatie Kloppend Hart organiseert reanimatiecursussen voor nieuwe reanimisten en herhalingscursussen voor reanimisten. Een nieuwe cursus kost €25 en duurt een avond. Een herhalingscursus kost €10 en verloopt via een inloopavond. Alle cursussen worden in het Vlietlandziekenhuis gehouden. Info via mevr. van den Heuvel, telefoon 010-4266133 en mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Overige info via www.hartstichting.nl. Wilt u wijziging van reanimisten (nieuwe reanimist, geen reanimist meer) svp doorgeven aan het bestuur van de bewonersvereniging.

wijk03.jpg
Copyright © 2019 Bewonersvereniging Kethel-Oost. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.