Ophoging en herinrichting Kethel Oost

Ophoging en herinrichting Kethel-Oost
Op de informatie avond van 13 juni 2013 heeft de gemeente de bewoners van Kethel-Oost geïnformeerd over de definitieve plannen voor herinrichting van de wijk. Op deze bijeenkomst kon echter nog niet gezegd met welk ophoogmateriaal opgehoogd zal worden. Ook was de tijdplanning nog onbekend. De klankbordgroep bracht ter informatie aan de bewoners de beschouwing Ophogen met lichte ophoogmaterialen Kethel-Oost in, die als leidraad in overleg met de gemeente door de klankbordgroep is opgesteld. De rapporten van adviesbureau Fugro en Deltares zijn ter inzage bij de klankbordgroep.
In januari is ons bericht, dat de keuze voor EPS als ophoogmateriaal definitief is.
Hiermee wordt ook duidelijker hoe men de kruipruimte kan ophogen.
De (besteks)tekeningen zijn ter inzage bij de leden van de klankbordgroep. De Gemeente wil nog in februari 2014 aanbesteden en de opdracht verstrekken. Het werk start dan buiten in voorjaar 2014.

Over het impregneren van de paalkoppen wil Eduard de Wit, van de gemeente Schiedam graag helpen waar mogelijk. Hij heeft aangegeven dat ieder aannemersbedrijf de impregnatie van de paalkoppen kan verzorgen. Als bewoners nog vragen hierover hebben, kunnen zij contact opnemen met Eduard de Wit via 14 010 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voorafgaand aan de werkzaamheden wordt er een bouwkundige opname van de woningen vanaf de straat gemaakt. Over het co├Ârdineren van het maken van eigen opnamen en het deponeren ervan bij een notaris worden momenteel in de klankbordgroep overlegd.

Krijgt u voor en tijdens de ophoogwerkzaamheden te maken met schade aan bv riolering, neem dan hiervoor contact op met Gemeente/IRADO op telnr 14010. Zij komen dan de schade opnemen en zorgen voor reparatie.
WIlt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met de leden van de klankbordgroep.

kethel 06.jpg
Copyright © 2019 Bewonersvereniging Kethel-Oost. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.